fiery_otml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://new.conecta.it/fire-spin-bonus-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.