fiery_ucml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://speedy.scriptsbundle.com/fieryplay-code-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-dostepie]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.