Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://bonabery.com/fiery-play-promo-code-rejestracja-i-aktywacja-kodu-w-kilku-prostych-krokach]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.