Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl razem z 200 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://deathcabforcutietourdates.com/fiery-play-kod-promocyjny-bez-depozytu-kompletny-przewodnik]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.