fiery_lkml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://blog.oaseorganik.com/fair-play-kod-bonusowy-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.