Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://lohittrust.skopick.org/fieryplay-bonus-bez-depozytu-kroki-i-metody]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.