fiery_chml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://nanoditech.com.vn/bonus-fieryplay1-przeglad-i-dostepne-opcje]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.