fiery_ihml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://totallynutsgame.com/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.