Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › cogitation happenstance aftermath › Reply To: cogitation happenstance aftermath
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x40, co jest znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://neptunefcgf.org/kod-promocyjny-fiery-play-jak-aktywowac-bonus-i-spelnic-warunki]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.