fiery_jmml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://xn—-itboqcfed6k.xn--p1ai/2026/08/28/fier-play-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.