fiery_meml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl razem z 150 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://ni-king.com/2026/08/28/fieryplay-kody-weryfikacja-konta-i-odblokowanie-bonusow]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.