fiery_bhml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://bereczklima.hu/2026/08/28/fieryplay-kody-metody-platnosci-szybkie-depozyty-i-wyplaty]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.