fiery_ehml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 100 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://harmpk.com/fiere-play-przeglad-platformy-bonusy-platnosci-i-bezpieczenstwo]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.