fiery_hsml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://harmpk.com/fiere-play-przeglad-platformy-bonusy-platnosci-i-bezpieczenstwo]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.