Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://candywax.com.mx/?p=3289]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.