fiery_uaml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://piaud.darunnajah.ac.id/fieryplay-kod-promocyjny-kompletny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-rejestracji-i-wyplatach]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.