fiery_hsml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 100 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, co jest znosne, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://4threv.co.uk/fieryplay1-co-warto-wiedziec]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.