Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Kyoto › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://vero-living.store/2026/08/28/fire-spin-bonus-kroki-rejestracji-i-aktywacji-w-fiery-play]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.