Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://beachtonic.com/fieryplay-bonus-code-kompletny-przewodnik-rejestracja-warunki-platnosci-i-aplikacja]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.