fiery_veml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://werighteous.com.co/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-jak-przejsc-weryfikacje-konta-i-odebrac-darmowe-spiny]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.