fiery_hgml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://violationsyllable.com/jatm5da51g?key=a083d1574757d06b0cc74d2bcbe17daf/kody-bonusowe-fieryplay-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.