fiery_mmml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://asecondl.com/2026/08/28/fieryplay-bonus-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.