Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://alyquepadamsee.com/fireplay-kod-promocyjny-przeglad-metod-platnosci-i-szybkie-wyplaty-dla-polskich-graczy]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.