fiery_grml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://redi4changesl.biz/fieryplay-bonus-powitalny-warunki-obstawiania-i-szczegoly-wyplat]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.