Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://egypttripguides.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-jak-aktywowac-warunki-i-bonusy]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.