fiery_grml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://scarboroplumbing.com.au/2026/08/28/fieryplay-kod-promocyjny-pelny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-szybkich-wyplatach]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.