Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://diadjuegoscusco.com/fiery-play-promo-code-aplikacja-mobilna-rejestracja-i-bonusy-w-praktycznym-przewodniku]fier play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.