Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 150 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://molvamarketing.com/firedry-aplikacja-i-gra-mobilna-kompletny-przewodnik.htm]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.