Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://laptopshop.pe/logowanie-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.