fiery_ocml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 200 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://lifetrackstraining.com/kod-promocyjny-fiery-play-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.