fiery_grml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://kiwi.net.br/fieryplay-no-deposit-bonus-codes-przewodnik-bezpieczenstwa-i-ochrony-konta]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.