Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://robbezemerphotography.nl/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-pelny-przewodnik-warunki-rejestracja-i-wyplaty]fier play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.