Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 100 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://omarfouda.com/fiery-play-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]fiery play com[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.