fiery_iqml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, co uwazam za w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://umcastaging.wpengine.com/fiery-play-bonus-za-rejestracje-w-polsce-jak-go-zdobyc-spelnic-warunki-i-wyplacic-winnings]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.