Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://thesafetycerts.co.uk/fiery-play-bonus-code-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.