fiery_hdml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://pindesign.com/fiery-play-pl-bonus-powitalny-do-2000-zl-i-100-darmowych-spinow-kompletny-przewodnik]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.