fiery_ugml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://carpet.smartekmediasolutions.com/logowanie-fieryplay1-przeglad-i-dostepne-opcje]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.