Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 200 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://anamayayoga.si/fieryplay-code-w-polsce-kompletny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-szybkich-wyplatach]fier play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.