fiery_fuml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://smartcomputersystem.com/firey-play-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-wyplat]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.