Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest znosne, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://aspirasiwarga.id/fieri-play-kompletny-przewodnik-po-funkcjach-bonusach-i-platnosciach]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.