fiery_ifml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=aquajetnortheast.com/fieryplay-code-w-polsce-kompletny-przewodnik-po-bonusach-platnosciach-i-rejestracji.htm]https://aquajetnortheast.com/fieryplay-code-w-polsce-kompletny-przewodnik-po-bonusach-platnosciach-i-rejestracji.htm[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.