fiery_xkml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://xn--80ahdbleamfg5cc4l.xn--p1ai/fieryplay1-metody-platnosci-w-kasynie-szybkie-depozyty-i-wyplaty.htm]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.