fiery_xoml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://detunedtransmissions.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-kroki-i-metody]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.