Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://speedy.scriptsbundle.com/fieryplay-code-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-dostepie]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.