Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://sogandrug.com/2026/08/28/fireplay-kod-promocyjny-weryfikacja-konta]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.