fiery_zwml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 100 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://drupal.com.ph/forsale/2026/08/28/fieryplay-kody-praktyczny-przewodnik-po-bonusach-i-kodach-promocyjnych]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.