fiery_fwml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://stonemotorcycle.com.br/fiery-play-polska-kompletny-przewodnik-po-kasynie-bonusie-powitalnym-i-metodach-platnosci]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.