fiery_nwml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 150 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x40, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sa-hoause.com/2026/08/28/fiery-play-pl-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.