fiery_cjml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://nediatekgroup.com/2026/08/28/fiery-play-kod-bonusowy-bez-depozytu-i-najpopularniejsze-metody-platnosci]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.