fiery_abml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://thesafetycerts.co.uk/fiery-play-bonus-code-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.